Заходи профадаптації проводяться з метою відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь шляхом професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

Департаментом соціальної та сімейної політики Одеської державної (військової) адміністрації  підготовлено орієнтовний перелік закладів освіти Одеської області, в яких можуть пройти професійну адаптацію вищезазначені категорії осіб (додається).

Вказаний перелік є орієнтовним, ветерани можуть запропонувати свої варіанти навчання та навчальні заклади, в яких вони мають бажання його проходити.

В Одесі направлення на професійну адаптацію відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від  21.06.2017 № 432 можна отримати, звернувшись  до Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради.

Наразі формується реєстр осіб, які бажають пройти професійну адаптацію у 2024 році.

За детальною інформацією щодо отримання даної послуги можна звертатися до Управління з питань соціальної підтримки ветеранів Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д (Єдине вікно ветерана) або за телефоном: (048) 705-18-40.

Департамент праці та соціальної політики Одеської міської ради

ПЕРЕЛІК ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОФАДАПТАЦІЇ