Авторизация
Всемирный клуб одесситов
08.10.2015   13:00

Сообщение о привлечении грантовых средств и приглашение принять участие в торгах

Одесситы приглашаются к участию в публичных торгах проекта о привлечении грантовых средств для замены части освещения в школах № 1 и № 120. Предложения принимаются до 21 октября 2015 года.

Одеське муніципальне енергетичне агентство, створене на базі КП «Агентство програм розвитку Одеси» в рамках реалізації спільного з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (ГІЦ) ГмбХ проекту «Створення енергетичних агентств в Україні», за підтримки відділу зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Департаменту економічного розвитку Одеської міської ради, повідомляють про залучення грантових коштів для заміни частини освітлення у школах № 1 і № 120, а також запрошують прийняти участь у торгах.

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (ГІЦ) ГмбХ - державна організація Федеративної Республіки Німеччина, яка діє за дорученням уряду ФРН, Європейської комісії, структур ООН та інших міжнародних організацій у більш ніж 120 країнах світу.

ГІЦ реалізує проекти переважно у галузі освіти, економіки, розвитку інфраструктури, охорони здоров'я тощо.

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (ГІЦ) ГмбХ в рамках проекту «Створення енергетичних агентств в Україні» оголошує тендер за номером 91093085на закупівлю світлодіодних світильників (2 лоти).

Метою тендеру є вибір постачальника вищезазначеного обладнання згідно наданої специфікації (Технічні параметри для Лоту).

У випадку зацікавленості, просимо взяти участь в тендері та надати комерційну пропозицію.

Необхідно звернути увагу на те, що комерційна пропозиція повинна бути надана на фірмовому бланку компанії (за відсутності такого в пропозиції повинні міститись реквізити компанії), датована, підписана та завірена мокрою печаткою. Вартість товару повинна бути вказана як сума нетто, а також загальну кінцеву вартість. Розрахунок слід надсилати у гривні.

Пропозиції, оформлені неналежним чином, розглядатися не будуть.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у тендері, будь ласка, надсилайте свою комерційну пропозицію, у запечатаному конверті з позначкою «тендер – закупівля світлодіодних світильників» за номером91093085».

Важливо: згідно Постанови Кабінету Міністрів України №153 від 15.02.2002 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», проекти технічної допомоги мають право на податкові пільги (звільняються від сплати ПДВ згідно підпункту 2-1 пункту 14 цієї Постанови).

Та ст. 8 Рамкової Угоди між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про консультування і технічне співробітництво GIZ, зі своєї сторони, гарантує конфіденційність наданої в пропозиціях інформації.

Пропозиції для участі у конкурсі мають бути подані до 18:00 години на 21 жовтня 2015 за наступною адресою:

Офіс GIZ -3, Вул. Велика Васильківська, 44, 01004, м. Київ

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa