Авторизация
Всемирный клуб одесситов
17.11.2014   13:00

Одесские власти передают в аренду помещения. Желаете узнать адреса?

Информация департамента коммунальной собственности Одесского горсовета о намерении передать в аренду нежилые помещения. Заявления принимаются до 28 ноября.

ІНФОРМАЦІЯ департаменту комунальної власності Одеської міської ради про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:

1. Нежитлові приміщення першого поверху (літ. Т, Р), загальною площею 26,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Гаванна, 6, під розміщення складських приміщень.

2. Нежитлові одноповерхові будівлі загальною площею 200,8 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Паустовського, 27, під складські приміщення.

3. Нежиле приміщення третього поверху загальною площею 12,8 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, просп. Гагаріна, 6 (ОСШ-інтернат № 2), для проведення гурткової роботи з декоративно-прикладного мистецтва.

4. Нежиле приміщення третього поверху загальною площею 18,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 26 (ОЗОШ № 81), для проведення занять з шахів.

5. Нежиле приміщення другого поверху загальною площею 75,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Ільфа і Петрова, 13/1 (ОЗОШ № 80), для проведення занять за авторизованими навчальними програмами комп’ютерного напрямку.

6. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 60,9 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Льва Толстого, 4, під розміщення кафе, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

7. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 79,9 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Степова, 14, під виробництво столярних виробів.

8. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 84,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 76, під розміщення магазину з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.

9. Нежитлова будівля загальною площею 10,0 кв.м, що розташована за адресою:

м. Одеса, вул. Новоберегова, 90/32-б під надання побутових послуг.

10. Нежитлова будівля загальною площею 28,3 кв.м, що розташована за адресою:

м. Одеса, вул. Новоберегова, 90/32-а під надання побутових послуг.

11. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 122,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ніженська, 62 під розміщення магазину з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.

Заяви про оренду приймаються до 28.11.2014 р. з 13.00 до 15.00 за адресою:

вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039,

в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.

За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації

та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa