Відділ виконує функцію координації пацієнтів для швидкого та ефективного проходження реабілітації в міських закладах охорони здоров’я Одеси.

Метою роботи відділу є передусім організація надання якісної високотехнологічної реабілітаційної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії рф, допомога ветеранам і цивільним, а також впровадження новітніх розробок і технологій, координація дій між лікувальними закладами та контроль якості надання реабілітаційної допомоги.

“Ми розбудовуємо систему допомоги нашим захисникам, де в центрі знаходиться пацієнт, і все організовано навколо нього з максимальним комфортом. Для цього до роботи відділу залучені ветерани російсько-української війни, які пройшли всі етапи реабілітаційного циклу і на своєму успішному досвіді допомагають ветеранам рухатися в правильному напрямку”, - зазначив начальник відділу з питань координації надання реабілітаційної допомоги Василь Рибак.

За участю начальника відділу, провідного фахівця з реабілітації Василя Рибака організовані щотижневі консультації, на яких пацієнти отримують комплексний огляд та рекомендацію щодо подальшої амбулаторної або стаціонарної реабілітації, а також можливість долучитися до адапттивного спорту.

Телефон для довідок та запису на консультацію: (048) 753 14 99, з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 15:30.