Авторизация
Всемирный клуб одесситов
31.08.2024   09:05

В Одесі буде створено хаб громадянського  суспільства  (фото, відео)

В прес-центрі «Одесит» обговорили створення платформи щодо конкурсу інтерʼєрів хабу громадянського суспільства в Одесі.

За словами директора міського департаменту внутрішньої політики Олександра Жильцова, конкурс проходитиме з 2 по 30 вересня поточного року, а його метою є розробка передпроектних рішень щодо дизайну інтер’єрів приміщень будівлі Хабу за адресою вул. Успенська, 83/85.

Голова постійної комісії з питань освіти, спорту та взаємодії з громадськими організаціями Одеської міської ради Олег Етнарович поділився своїм баченням створення хабу, який стане ключовим майданчиком для взаємодії, комунікації та співпраці між різними ініціативами в місті. Він підкреслив, що наразі такі організації перетинаються лише на форумах або в приватних зустрічах, але хаб надасть постійно діючу платформу для розвитку нових ідей, що може стати поштовхом для розвитку Одеси.

Депутат також зазначив важливість залучення фахівців, зокрема архітекторів та дизайнерів до роботи над проєктом хабу, аби забезпечити високий рівень реалізації та відповідність проєкту сучасним потребам суспільства.

Етнарович наголосив, що участь у конкурсі відкрита для всіх бажаючих, незалежно від наявності формального статусу, як-от громадської організації. Основна мета ініціативи — створити простір, який дійсно відповідає потребам та бажанням активних мешканців міста, а не просто провести черговий конкурс. Ідеї приймаються у будь-якому вигляді, навіть якщо вони стосуються окремих приміщень або деталей, таких як коридори.

Депутат закликав усіх небайдужих мешканців Одеси долучатися до обговорення проєкту та вносити свої пропозиції для того, щоб створити простір, який змінюватиме місто на краще.

Фото, відео: прес-служба одеської мерії.

В Одесі буде створено хаб громадянського  суспільства  (фото, відео)
В Одесі буде створено хаб громадянського  суспільства  (фото, відео)

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa