Авторизация
Всемирный клуб одесситов
06.06.2024   12:28

Сьогодні ліміти споживання електроенергії діють в усіх регіонах України протягом доб

«Укренерго» запровадило 6 червня ліміти на споживання електроенергії в усіх регіонах країни. Тож обленерго застосовуватимуть графіки погодинних відключень світла.

Про це повідомили у прес-службі «Укренерго».

«Сьогодні ліміти споживання електроенергії діють в усіх регіонах України протягом доби. Для дотримання лімітів обленерго застосовують графіки погодинних відключень для промислових та побутових споживачів», – йдеться в заяві компанії.

Вчора, 5 червня, з 20:40 у зв’язку з недотриманням лімітів споживання – Диспетчерський центр  «Укренерго» був вимушений застосовувати аварійні відключення у Волинській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській Запорізькій, Львівській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Черкаській, Чернігівській областях.

Інформацію, коли саме можуть бути застосовані відключення світла в конкретному регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, на їхніх сторінках у соцмережах.

В «Укренерго» нагадали, що головна причина застосування заходів обмеження – наслідки вже шести ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку цих атак. Для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи. Але через масштабність пошкоджень – цих заходів не вистачає для підтримки балансу в енергосистемі, тому Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений застосовувати заходи обмеження споживання і для промислових, і для побутових споживачів.

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa