Як повідомляє прес-служба мерії, у засіданні взяли участь: перший заступник Одеського міського голови Олександр Філатов, заступниця міського голови - директорка Департаменту фінансів Одеської міської ради Світлана Бедрега, генеральний директор виконавчої дирекції Одеської міської організації роботодавців Євген Дрозд, голова Федерації профспілок Одеської області В’ячеслав Буратинський, а також керівники профільних департаментів міської ради, галузевих профспілок області та міської організації роботодавців.

Засідання розпочалось з урочистої частини та вручення Почесних міських нагород.

«Дозвольте мені від імені Одеського міського голови, депутатського корпусу та Виконавчого комітету Одеської міської ради та себе особисто подякувати вам за роботу в складних умовах воєнного часу. Дуже важливо, що ви залишились працювати в місті, зберегли свої підприємства і робочі місця, деякі роботодавці  навіть їх збільшили та наростили обсяги виробництва. При цьому ви постійно надаєте волонтерську та гуманітарну допомогу. Дякуємо, що підтримуєте економіку та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», - сказав перший заступник міського голови Олександр Філатов.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, високий професіоналізм, значний внесок в економічний та соціальний розвиток міста Одеси та постійну допомогу Збройним Силам України
Почесною відзнакою Одеського міського голови «Трудова слава» нагороджений

КОСЮГА Петро Никифорович – голова наглядової ради Приватного акціонерного товариства «Одеський завод оздоблювальних матеріалів».

Почесною відзнакою Одеського міського голови «Подяка» нагороджені:

ТЕРЗІЄВ Сергій Георгійович - генеральний директор, голова правління Приватного акціонерного товариства «ЄННІ-ФУДЗ»;

ПУГАЧОВ Микола Леонідович - перший заступник генерального директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Телекарт-Прилад».

Почесною грамотою Виконавчого комітету Одеської міської ради нагороджені:

ГУМНИЦЬКА Тетяна Миколаївна – засновник і директор Медичного психотерапевтичного центру «Грація»;

ГОЛЯК В’ячеслав Олексійович – директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Краян-Ліфт»;

ГРАБОВСЬКИЙ Микола Дмитрович – генеральний директор Приватного акціонерного товариства «Завод Черноморполіграфметал».

Фото: прес-служба мерії