Авторизация
Всемирный клуб одесситов
08.10.2015   17:21

Завтра стартует отопительный сезон в Одессе

Завтра стартует отопительный сезон в Одессе

Соответствующее распоряжение подписал городской голова Геннадий Труханов. Более подробно о нюансах нынешнего отопительного сезона журналистам расскажут завтра в ходе специального брифинга.  

Розпорядження 

Одеського міського голови 
№ 968 від 07.10.2015р. 
Про початок опалювального сезону 2015-2016 років 
Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630, у зв’язку з очікуваною зміною кліматичних умов та зниженням температури повітря: 
1. Розпочати в м. Одесі опалювальний сезон 2015-2016 років з 09 жовтня 2015 року, забезпечивши першочергове увімкнення централізованого опалення та постачання гарячої води в дошкільних закладах, школах, на об’єктах охорони здоров’я. 
2. У зв’язку з початком опалювального сезону доручити: 
2.1. Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси», ПАТ «Одеська ТЕЦ», департаменту освіти та науки Одеської міської ради, департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради, департаменту культури та туризму Одеської міської ради, управлінню з фізичної культури та спорту Одеської міської ради, районним адміністраціям Одеської міської ради, житлово-будівельним кооперативам, товариствам співвласників багатоквартирних будинків та іншим відомствам і установам розпочати поетапне увімкнення систем централізованого опалення та постачання гарячої води. 
2.2. Департаменту міського господарства Одеської міської ради та районним адміністраціям Одеської міської ради: 
2.2.1. Здійснювати контроль за забезпеченням теплоносіями всіх житлових та адміністративних будівель незалежно від їх відомчої підпорядкованості на території м. Одеси. 
2.2.2. Щоденно інформувати службу «1558» (тел.: 705-48-51, 705-48-52) про стан увімкнення систем централізованого опалення у м. Одесі. 
2.3. Комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси», ПАТ «Одеська ТЕЦ» щоденно надавати до служби «1558» інформацію щодо розрахункових параметрів джерел теплопостачання та фактично вироблених параметрів теплоносіїв. 
2.4. ТОВ «Інфокс» філії «Інфоксводоканал», ПАТ «ЕК Одесаобленерго», ПАТ «Одесагаз» забезпечити: 
2.4.1. Наявність джерел теплопостачання водою, електроенергією, природним газом. 
2.4.2. Надання інформації до служби «1558» (тел.: 705-48-51, 705-48-52) з 23.00 до 06.00 відносно стану постачання води, електроенергії та природного газу теплопостачальними підприємствами. 
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Орловського А.Й. 
Г. Труханов 
Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa