Авторизация
Всемирный клуб одесситов
15.12.2014   17:40

Общественный совет через СМИ благодарит губернатора

В пятницу состоялась встреча Президиума Общественного совета при Одесской ОГА 2013-2015 гг., на которой единогласно было принято решение написать благодарственное письмо одесскому губернатору Игорю Палице. "Но, в связи с тем, что канцелярия ООДА и профильное управление не приняла вышеупомянутое письмо от Общественного совета - выкладываем его для широкого ознакомления!", - отметили общественники и попросили разместить письмо на нашем сайте.

Голові Одеської обласної 

державної адміністрації

 

 

Палиці І.П.

 

 

___________________

 

 

Шановний Ігоре Петровичу!

 

 

 

 

Від імені Президії Громадської ради при Одеській обласній державній адміністрації  2013-2015рр. хочемо висловити найщирішу подяку Вам та керівництву Одеської ОДА за плідну співпрацю та підтримку багатьох ініціатив Громадської ради при Одеській обласній державній адміністрації.

 

 

Завдяки професіоналізму та підтримці апарату Одеської ОДА, за 2 роки було зроблено дуже багато роботи. Це впровадження інноваційних проектів для розвитку громадянського суспільства, робота по вирішенню питань та проблем переселенців з Криму і сходу України, психологічна та гуманітарна допомога,  вирішення багатьох соціальних питань, проведення круглих столів та прес-конференцій з вирішення проблем мешканців м. Одеси та Одеської обл., сприяння організації семінарів, тренінгів, лекцій, святкових заходів та багато інших.     

 

 

Секретаріат Громадської ради при Одеській обласній державній адміністрації  2013-2015рр. плідно працював незважаючи на те, що не було ніякої бюджетної або іншої фінансової підтримки з боку ОДА або Одеської обласної ради. Робота Секретаріату повністю ґрунтувалась тільки на волонтерській та благодійній активності членів Громадської Ради при ОДА.

 

 

Висловлюємо подяку також за плідну співпрацю структурним підрозділам обласної державної адміністрації, які завжди були відкритими для діалогу з громадськістю, максимально допомагали вирішенню  багатьох питань різних галузей, зважено та розсудливо приймали рішення та своєю діяльністю всіляко сприяли розвитку нашої країни:

 

 

 Департаменту економічного розвитку і торгівлі;

 

 

          Управлінню зовнішньоекономічної  діяльності  та  європейської інтеграції;

 

 

          -  Управлінню інформаційної діяльності;

 

 

          -  Департаменту соціального захисту населення;

 

 

          - Департаменту розвитку інфраструктури та  житлово-комунального господарства;

 

 

-  Управлінню у  справах сім’ї та молоді;

 

 

-  Департаменту  освіти та науки;

 

 

-  Управлінню охорони здоров’я;

 

 

-  Управління агропромислового комплексу;

 

 

-  Управлінню культури і туризму та інших.

 

 

Президія Громадської ради при Одеській обласній державній адміністрації  2013-2015рр. щиро сподівається, що подальша робота ГР 2015-2017 рр. буде ще більш якісна та професійна, склад якої буде сформований максимально демократичним та прозорим засобом. Також ми впевнені, що Ви, Ігоре Петровичу, зробите все можливе для розвитку та покращення діяльності громадськості на благо кожного громадянина м. Одеси та Одеської області.

 

 

 

        Прийміть від нас найщиріші побажання міцного здоров'я, робочої наснаги, миру та злагоди.

 

 

З повагою,

 

 

Президія Громадської ради

 

 

при Одеській ОДА 2013-2015 рр.



Общественный совет через СМИ благодарит губернатора
Общественный совет через СМИ благодарит губернатора
Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa