Авторизация
Всемирный клуб одесситов
14.08.2014   10:20

Мнение председателя Одесской ОГА Игоря Палицы о выборах и открытых списках...

Мнение председателя Одесской ОГА Игоря Палицы о выборах и открытых списках...

Председатель Одесской облгосадминистрации Игорь Палица на своей странице в Facebook высказал мнение о грядущих изменениях в Законе о выборах. Текст без купюр:

«В четвер Верховна Рада в черговий раз буде намагатися змінити виборчі правила. Політичні партії та їхні лідери, змагаючись в красномовстві, намагаються довести суспільству , що терміново треба "покращити" виборчу систему, що тільки пропорційна система, тільки відкриті списки допоможуть виборцю швидше достукатися до депутата, та вирішити болючи питання!

ДЛЯ КОГО ЦІ СПИСКИ БУДУТЬ ВІДКРИТИМИ?!

Яким чином виборці зможуть пвпливати на люстрацію прізвищ у списку?! НІЯКИМ! Відкриті списки - це окозамилювання і намагання Партійних лідерів монополізувати вплив на депутатів, та капіталізувати витрачений на власний піар та створювання образу час!!! Присутність у Верховній Раді депутатів-мажоритарників - це можливість виборцям знати в обличчя конкретно їхнього обранця, якого вони обирали і кому довірили!!! Це унеможливлювання монополізації влади у Парламенті та поділу Країни на двох, або трьох політичних ватажків!!!

ЯКЕ МАЙБУТНЄ МОЖЕ БУТИ В КРАЇНІ, ДЕ ПРАВИЛА ГРИ ЗМІНІЮТЬСЯ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД СОЦІАЛЬНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЙТИНГУ ТА ФІНАНСОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ ПОЛІТИЧНОЇ СИЛИ?!

Безумовно, набагато легше звертатися до всієї Країни, а не до конкретного виборця! Безумовно набагато важче відповідати та ховати очі за передвиборчі політичні казки перед конкретним виборцем!!! ДУЖЕ СПОДІВАЮСЬ, ЩО ЧЕРГОВА ПЕРЕДВИБОРЧА АФЕРА НЕ ПРОЙДЕ, І У ВИБОРЦІВ ЗАЛИШАТЬ ПРАВО МАТИ СВОГО ВЛАСНОГО ДЕПУТАТА!!!».

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa