Авторизация
Всемирный клуб одесситов
25.03.2014   09:30

«Верховенство права» запросило декларации о доходах судей Малиновского райсуда Одессы

Члены общественной организации «Верховенство права» вместе с депутатом Овидиопольского районного совета В.М. Букачем решили проверить, насколько Одесские суды соблюдают нормы о предоставлении публичной информации и удовлетворении депутатских запросов, запросив копии деклараций о доходах за 2012 год всех судей Малиновского районного суда г. Одессы.

Голові Малиновського районного суду м. Одеси
Лічману Леоніду Григоровичу
65033, м. Одеса, вул. Василя Стуса, 1а

ЗАПИТ
в порядку статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Громадська організація «Верховенство права» здійснює моніторінг дотримання законодавства у сфері доступу до публічної інформації.
Всі декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру подані держслужбовцями та оформлені за формою і у порядку встановленою Законом України «Про засади запобігання та протидії корупції» є публічними і доступ до них не може бути обмежений.
Закон України «Про доступ до публічної інформації» у статті 1 визначає, що публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень та інших розпорядників публічної інформації.
Законом України «Про доступ до публічної інформації» у статті 19 передбачено право осіб звертатись до розпорядників публічної інформації із запитами на її отримання, незалежно чи стосується дана інформація її особисто, чи ні, без пояснення причин подання запиту.
Відповідно до статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Відповідно до статей 212-3 КУпАП України неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності тягне за собою притягнення посадової особи до адміністративної відповідальності.
На підставі вищевикладеного, керуючись статтми 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статтею 21 Закону України «Про громадські об’єднання», -

ПРОСИМО: 

Надати завірені копії декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік суддів Малиновського районного суду м. Одеси, а саме:

- Лічмана Леоніда Григоровича;
- Граніна Віталія Львовича;
- Іщенко Олександра Васильовича;
- Бобуйок Ігоря Анатолійовича;
- Буран Олексія Миколайовича;
- Гарського Олександра В’ячеславовича;
- Гуревського Володимира Климентійовича;
- Жуган Любові Володимирівни;
- Жуковського Сергія Олександровича;
- Журик Сергія Володимировича;
- Коблової Ольги Дмитрівни;
- Корой Віктора Дмитровича;
- Крижановського Олега Валентиновича;
- Мазун Ірини Анатоліївни;
- Маркарової Світлани Вікторівни;
- Михайлюка Олега Анатолійовича;
- Непоради Олега Миколайовича;
- Передерко Дмитра Петровича;
- Плавич Ігоря Володимировича;
- Поліщук Ірини Олександрівни;
- Роїк Дмитра Ярославовича;
- Сегеди Олени Михайлівни;
- Старікова Олексія Олександровича;
- Тополевої Юлії Володимирівни;
- Целух Анатолія Петровича;
- Черевко Сергія Павловича;
- Мирончук Ніни Василівни.

Відповідь просимо надати у встановлений законом строк, надіславши на поштову адресу громадської організації «Верховенства права»: 65012, м. Одеса, а/с № 47.
Якщо обсяг підготовленої інформації складе більше 10 сторінок, просимо виставити рахунок для ГО «Верховенство права» на оплату послуг друку і копіювання. Рахунок просимо надіслати на електронну пошту ГО «Верховенство права»: [email protected].

Голова правління ГО «Верховенство права» В.І. Семенов

Источник: stopotkat.net
Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa