Авторизация
Всемирный клуб одесситов
16.10.2024   19:06

Одеса: люди масово виходять з лав партії «Батьківщина» (фото)

 Через призначення екс-заступника міського голови Дмитра Жемана головою Одеської міської організації ВО «Батьківщина» члени партії здають свої квитки. Про це розповіли Ірина Безгодкова - заступниця голови міської організації ВО «Батьківщина» та Ірина Гнатенко, членкиня міського бюро ВО «Батьківщина». Крім партійної діяльності, вони є активними громадськими діячками: так, Ірина Безгодкова очолює ГО «Український рух до Перемоги», яка нараховує понад 700 людей. В свою чергу, Ірина Гнатенко є керівником ГО "Одеська  водно-моторна пристань", що нараховує більше 2000 членів та загалом охоплює понад

20 тисяч людей, а сама організація існує з 1954 року.

 За словами громадських діячок, з початку 2022 року міську партійну організацію очолював Михайло Поживанов, який фактично відродив одеську «Батьківщину».

«Поживанов зробив головне - повернув до лав партії людей, які раніше її покинули, створив «кістяк» однодумців. Налагодив стосунки з багатьма громадськими організаціями, в тому числі міжнародними, благодійними фондами. Ми співпрацювали зі шпиталями, лікарнями, допомагали жителям міста та переселенцям, надавали  гуманітарну допомогу», - розповіла Ірина Безгодкова.

 За словами Ірини Гнатенко, про призначення Дмитра Жемана замість Поживанова вони дізнались… з фейсбуку!

 «Ми були шоковані. Телефонні слухавки розривались. Це сталося, коли Поживанов був на лікарняному! Не було засідання міського бюро, нікого взагалі не спитали! Фактично Олег Радковський вирішив це питання на власний розсуд, він майже продає місця. І він продасть будь-яку людину», каже Гнатенко.

Крім того, за словами Ірини Гнатенко, всі з відкритих джерел дізналися, ким є новий очільник міської організації Дмитро Жеман.

 «Зараз вся інформація відкрита. У нього купа судових процесів. Нас люди питали: ви взагалі бачили, хто він?», - розповіла Ірина.

 За словами громадських діячок, з цього понеділка члени партії масово складають свої квитки, оскільки дана ситуація дискредитує політичну силу. Більш того, з лав партії йдуть і вони самі.

 «Я була в партії з 2019 року. Як і моє оточення, я захоплена працею Юлії Тимошенко і вважаю її справжньою проукраїнською лідеркою. Але те, що відбулося - несправедливо і неправильно. Разом зі мною з партії виходять люди, які були в ній 20 років. Вони кажуть: це останній цвях в кришку гроба. З партії йдуть порядні люди, які багато часу самовіддано працювали та допомагали громаді. Тож «Батьківщини» в Одеській області вже немає», - констатувала Гнатенко.

Одеса: люди масово виходять з лав партії «Батьківщина»  (фото)
Одеса: люди масово виходять з лав партії «Батьківщина»  (фото)
Одеса: люди масово виходять з лав партії «Батьківщина»  (фото)

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa