Авторизация
Всемирный клуб одесситов
14.10.2024   15:55

В Одесі продовжують модернізувати ліфтове господарство (відео)

Нещодавно сучасний підйомник отримали мешканці будинку за адресою: пр-т Князя Ярослава Мудрого, 34 (кол. Академіка Глушка).

У разі вимкнення світла в ліфті передбачена екстрена евакуація людей. Люди зможуть доїхати до потрібного поверху, а не перебувати весь час у зачиненому ліфті, як це було раніше.

 «На 2024 рік у рамках міської програми запланована заміна 91 ліфта, за умови виділення фінансування з міського бюджету. З нього вже виділено кошти та відремонтовано 44 ліфти, які відпрацювали понад 25 років», - сказав заступник директора Департаменту міського господарства Одеської міської ради Артем Захаров.

 Через повномасштабне вторгнення програма по відновленню ліфтів була тимчасово призупинена. Наразі фінансовий пріоритет міста - це підтримка наших Збройних Сил. Але окрім цього міська влада активно працює і по іншим напрямках.

 Матусі з дитячими візками, люди похилого віку, люди з інвалідністю мають відчувати комфорт. Тож міська влада відновила Програму, адже ліфтове господарство - це один із критично важливих соціальних стандартів.

 Як зазначив Артем Захаров, наразі заміна одного ліфта обходиться міському бюджету від 1,5 до 2,3 млн грн залежно від поверховості будинку та вантажопідйомності ліфта. У середньому ремонт одного ліфта займає до двох місяців.

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa