Авторизация
Всемирный клуб одесситов
17.09.2024   11:48

17 вересня в Україні відзначають День рятувальника (відео)

Щорічно 17 вересня в Україні відзначають День рятувальника.

Как повідомляє прес-служба одеської мерії, мер Одеси висловив щирі слова вдячності та підтримки всім, хто щодня ризикує своїм життям заради порятунку інших. Особлива вдячність – в умовах повномасштабної війни, коли обов'язки та відповідальність рятувальників збільшилися в рази.

«Ми разом на всіх прильотах та інших надзвичайних ситуаціях. Ви не просто професіонали своєї справи – ви справжні герої, які без вагань стають на захист життя і здоров’я людей. Сьогодні хочу відзначити ще одну місію, яка є надзвичайно важливою, – навчити людей новим знанням, які можуть запобігти біді та врятувати у кризових ситуаціях. Наразі одесити, на жаль, мають знати про міни та бойові снаряди, як поводитися під час тривог та якщо опинився під завалами. Про це страшно навіть думати, але маємо навчати, адже разом ми маємо сформувати в людях відповідальність і обізнаність у питаннях безпеки.
Дякую за вашу невтомну працю та стійкість. Нехай ваша сміливість завжди буде винагороджена вдячністю і підтримкою нашої громади.  Здоровʼя, сил, благополуччя та якнайшвидшої Перемоги!» – наголосив мер Одеси.

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa