Захід зібрав 650 учасників та 42 експоненти. Компанії та підприємства Одеси ознайомили гостей зі своїми досягненнями — продукцією, послугами та сервісами.

У програмі були інтерактиви,  розіграші подарунків, благодійний аукціон, виступ фіналістки нацвідбору Євробачення, амбасадорки бандури в Україні та світі Марини Круть (KRUT).

Під час фестивалю було зібрано понад 226 тис. грн, які підуть на допомогу Збройним Силам України. 

Напередодні, відкриваючи Odesa Economic Revival forum - 2024, мер Одеси Геннадій Труханов зазначив, що місто не тільки зберігає історично притаманний йому культурний та економічний потенціал, а й активно розвиває його навіть попри збройну агресію рф.

«Ми демонструємо малому, середньому та великому бізнесу свою відкритість до діалогу, співпраці та втілення бізнес-ідей. Серед здобутків міської влади: у 2023 році до бюджету надійшло податків більше, ніж у 2022 році, і навіть більше, ніж у 2021 році, при однакових ставках. А кількість зареєстрованих суб’єктів господарювання перевищіла рівень до повномасштабного вторгнення», - розповів Геннадій Труханов.

------
Основна мета заходу MADE IN ODESA FEST - представити бізнес, який сьогодні, попри виклики воєнного часу, продовжує працювати і, не змінюючи своїх принципів, йде вперед — до перемоги, аби задовольняти потреби своїх споживачів.

Фото: прес-слуба одеської мерії