Авторизация
Всемирный клуб одесситов
15.09.2024   16:09

Через повені у Польщі та Чехії скасовано низку залізничних рейсів до України

Через повені у Польщі та Чехії залізничні оператори обох країн тимчасово скасували низку рейсів, зокрема і до України.

Про це повідомила «Укрзалізниця» 15 вересня.

"Станом на зараз, обидва потяги із Праги - до Чопа і до Перемишля - досі на території Чехії і без шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси", - йдеться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" зазначили, що перебувають на зв’язку із перевізниками обох країн і готові допомогти із гнучкою організацією стиковок для українських пасажирів.

"Ми нагадуємо, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні потяги на будь-який наш рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків", - зазначили в "Укрзалізниці".

Що стосується пасажирів з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, то там порадили зв'язатися зі своїм чеським або польським оператором залізниці й уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місці стиковки.

Станом на зараз, обидва поїзди з Праги - до Чопа і до Перемишля - досі на території Чехії і без шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси. Тому ми нагадуємо, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні поїзди на будь-який наш рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків.

«Поїзди з Праги до Чопа і зворотно їхатимуть в обʼїзд із невеликою затримкою, але ці рейси не скасовуються. Український стиковочний поїзд 59/60 до Києва чекатиме на пасажирів з Праги. Це стосується рейсів із прибуттям як сьогодні, так і – попередньо – завтра. Поїзди з Праги на Перемишль і зворотно поки що лишаються скасованими через затоплення інфраструктури», – йдеться в повідомленні.

Крім того, як заявили в УЗ, не курсує на затопленій прикордонній ділянці важливий пересадковий поїзд 105/106 Грац – Відень – Перемишль.

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa