Створення на базі лікарні центру кардіології та кардіоревматології забезпечить її подальший розвиток як багатопрофільного кластерного медичного закладу інтенсивного лікування відповідно до концепції реформування системи охорони здоров’я в Україні.

Наразі проведено гідроізоляцію фундаменту будівлі, заміну дахового перекриття, покрівлі та вікон, утеплення фасаду, монтаж системи електропостачання, водопостачання та водовідводу, вентиляції, кондиціювання та протипожежної системи. Тривають оздоблювальні роботи фасаду, улаштування керамічної плитки, роботи із заміни внутрішніх інженерних мереж.

Лікарня №11 займає одну з провідних позицій за такими напрямками медичної допомоги, як загальна хірургія, нейрохірургія, ортопедія та травматологія тощо. 

Нещодавно лікарня отримала новий ангіограф, що забезпечить можливість надання у новому відділенні кардіологічної та кардіохірургічної допомоги з проведенням високотехнологічних втручань на сучасному рівні.

«Навіть в умовах повномасштабної війни ми продовжуємо розвивати лікувальні заклади міста, щоб одесити отримували якісну та сучасну медичну допомогу в комфортних умовах», — зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

Фото: прес-служба одеської мерії