Авторизация
Всемирный клуб одесситов
13.06.2024   17:00

Абітурієнтам: як розрахувати свій конкурсний бал під час вступу

Вступники можуть скористатися онлайн-калькулятором для розрахунку конкурсного балу на офіційному сайті вступної кампанії. 

Як користуватися онлайн-калькулятором інформує прес-служба одеської мерії.

1. Заповніть поля з балами вступних випробувань (НМТ/ЗНО) та відповідними коефіцієнтами для обраної спеціальності. Переглянути коефіцієнти можна в додатку 7 до Порядку прийому.

 Для НМТ/ЗНО всіх років діють коефіцієнти 2024 року.

 2. Якщо вступ передбачає творчий конкурс, то додатково заповнюєте поле «Вступне випробування 5» з відповідним коефіцієнтом із додатка 7.

 3. Якщо вступаєте за напрямами аграрних наук, економіки та управління на основі НРК5 і складали або реєструвалися на БЄФВВ, заповнюйте поле «Вступне випробування 6» із ваговим коефіцієнтом 1.

4. Зазначте суму додаткових балів (якщо маєте такі):

від 0–10 — за успішне закінчення в рік вступу підготовчих курсів ЗВО для вступу до нього на спеціальності, яким надається особлива підтримка (додаток 6);

10 — заповнюють призери та переможці чемпіонатів Європи та світу з олімпійських видів спорту (зокрема серед школярів), Всесвітньої гімназіади, чемпіонатів України (з олімпійських видів спорту) під час вступу на спеціальності "Середня освіта (Фізична культура)" та "Фізична культура і спорт".

 5. У наступних полях змініть значення коефіцієнтів (якщо потрібно):

 регіональний коефіцієнт — якщо обраний ЗВО розташований у Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській (1,07) або Дніпропетровській, Полтавській областях, а також Бучанському районі Київської області (1,04);

 галузевий коефіцієнт — 1,02, якщо подаєте заяви з пріоритетностями 1 та 2 на спеціальності, яким надається особлива підтримка (додаток 6 до Порядку прийому).

 6. Після заповнення всіх полів натискаєте «Розрахувати» — калькулятор видасть підсумковий конкурсний бал.

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa