Міський голова привітав учасників заходу та подякував за вагомі досягнення та слушні ідеї, а колективу Департаменту освіти та науки - за гарну організацію навчального процесу.

«Незважаючи на обставини, в яких доводиться здобувати освіту нашим дітям, вони демонструють вагомі успіхи. Ваші досягнення – це свідчення вашого таланту, наполегливості та прагнення до знань. Ви - майбутнє нашої країни, і ми з великою гордістю та надією дивимося на вас», - привітав Геннадій Труханов учнів.

Як зазначила директорка Департаменту освіти та науки, наступним стане міжнародний етап учнівських олімпіад у Казахстані. До національної збірної команди увійшло двоє одеських учнів - Онищенко Катерина (ліцей №31) і Пастощук Артем (ліцей №9).

Також Олена Буйневич зазначила, що  проєкт «Освітні перлини» проведений вперше в Одесі та є унікальним для України, де звичайною практикою участі в конкурсах і змаганнях є грошові внески.

«Геннадій Леонідович запропонував нашому Департаменту зробити в Одесі все навпаки. Адже інтелектуальна праця вчителів повинна винагороджуватися не тільки словами, а й фінансовою підтримкою - для розвитку кращих освітніх ідей», - сказала Олена Буйневич, зазначивши, що конкурс планується проводити на регулярній основі.

Фото: прес-служба мерії