Так, діти з багатодітних родин відвідали Музей цікавої науки. Також багатодітні родини завітали на виставу до Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного та подивилися легендарну рок-оперу «Ісус Христос — суперзірка» від Ендрю Ллойда Веббера та Тіма Райса. 

У рамках «Тижнів Добрих Справ» Молодіжна рада при Одеському міському голові, Одеська національна музична академія імені А. Нежданової та Мистецька хорова школа ім С. Крижановського за підтримки Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції провели мистецький вечір «Дивовижна перлина Бароко». 

Також у рамках «Тижнів Добрих Справ» містом курсував «Трамвай щастя». Акція була присвячена Дню сім'ї й організована ГО «Десяте квітня» та Сімейним центром «Мрія» для багатодітних родин, дітей та біженців. 

Крім того, зі Старосінної площі стартував ретровагон КП «Одесміськелектротранс» і курсував до парка Шевченка. 

Волонтери Суворовської районної організації м. Одеси Товариства Червоного Хреста України та Суворовської ланки загону швидкого реагування ознайомили учнів 1-4-х класів Одеського ліцею №7 з діяльністю Червоного Хреста під час надзвичайних ситуацій. 

У рамках проєкту «ТатоХаб.Одеса» пройшов майстер-клас з розпису мафінів. 

У парку ім. Марка Твена відбувся благодійний івент від фонду «Тримай».