15 лютого 2024 року відбулося засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради. 

ПЕРЕЛІК ПРИЙНЯТИХ РІШЕНЬ

Питання Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про визначення Комунального підприємства «Одестранспарксервіс» оператором майданчиків для платного паркування та про втрату чинності рішення Одеської міської ради від 03 травня 2023 року № 1196-VIІI «Про організацію платного паркування транспортних засобів за адресою: м. Одеса, вул. Бернардацці, 4Б/6»

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 27 серпня 2014 року № 5286-VI «Про затвердження переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів на території м. Одеси, у новій редакції»

3. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження статуту Комунальної установи «Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ» Одеської міської ради у новій редакції»

4. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми «Безпека дорожнього руху в місті Одесі» на 2020 – 2024 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 11 грудня 2019 року № 5471-VII

5. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про збільшення розміру статутного капіталу Комунального підприємства «Одесміськелектротранс» та затвердження його статуту в новій редакції»

Питання Департаменту бухгалтерського обліку, звітності та закупівель

6. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження розпорядження міського голови від 14 березня 2022 року № 133 «Про забезпечення потреб добровольчих формувань територіальної громади міста Одеси»   

Велась пряма трансляція засідання