Авторизация
Всемирный клуб одесситов
02.09.2016   13:00

Одесса принимает поздравления

С Днем рождения Одессу поздравили руководители государства и региона:

 

 

 

  Мэр Одессы Геннадий Труханов

 

  «Дорогие одесситы!

 

  Поздравляю вас с 222-летием со дня основания Одессы!

 

  Именно любовь к родному городу лежит в основе всех наших поступков на благо Одессы.

 

  Совместными усилиями мы делаем наш город красивее и комфортнее для проживания, сохраняем наше историческое и культурное наследие для потомков.

 

  От всей души желаю вам крепкого здоровья, вдохновения, неисчерпаемой энергии и мирного неба над головой.

 

  Пусть Бог хранит наш общий дом - Одессу!».

 

 

 

  Президент Украины Петр Порошенко

 

  «Шановні одесити!

 

  Щиро вітаю вас із Днем міста.

 

  Одеса збудована мільйонами людей різних національностей. Гармонійно поєднавши в собі багато традицій і культур, місто подарувало Україні та світу незрівнянні одеський гумор, архітектуру, літературу і музику.

 

  Місто-герой Одеса завжди перемагає. Вона пережила нацистську окупацію і червоний терор, стала одним із головних форпостів, який не допустив поширення вогнища гібридної війни на південні області України.

 

  Сьогодні Одеса є одним із найупізнаваніших у світі українських брендів. Переконаний, що кожен успіх міста – це заслуга його мешканців – сміливих, вільних, талановитих та надзвичайно гостинних людей. Самовіддана любов одеситів до свого краю є запорукою його подальшого розвитку і нових досягнень.

 

  Бажаю всім жителям і гостям Одеси щастя, добробуту та достатку, а славному місту – миру та процвітання!».

 

 

  

  Глава Верховной Ради Украины Андрей Парубий

 

  «Дорогі одесити!

 

  Щиро вітаю з Днем міста.

 

  Одеса – місто-легенда, «південні ворота» нашої держави, окраса України – славиться багатою та героїчною історією, звитяжним сьогоденням, упевненим поступом у майбутнє.

 

  Це не лише найбільший морський порт країни, потужні промислові підприємства, чудові туристичні та курортно-рекреаційні заклади. Насичене культурне життя, неповторний колорит, аура сердечності, оптимізму, саме повітря, просякнуте сонцем, морською свіжістю та неперевершеним гумором, вирізняють Одесу серед інших міст, приваблюючи гостей з усіх куточків світу.

 

  Шаную одеситів за нескореність, відданість країні і рідному краю, а також за вміння невтомно працювати, творити, відпочивати й веселитись.

Низький уклін усім, хто народився, живе і працює на цій щедрій чорноморській землі, кому вона дає силу і наснагу звеличувати своїми талантами красуню Одесу.

 

  Від усього серця зичу всім вам щастя, доброго здоров’я, благополуччя та процвітання».

 

 

 

  Председатель Одесского областного совета Анатолий Урбанский

 

  «Одеса, без перебільшення, унікальний край – вигідне географічне розташування, потужний потенціал, духовні традиції, різнобарвна культура, багатонаціональний колорит у поєднанні з наполегливою працею жителів створюють його легендарний літопис.

 

  Одесита можна зустріти у будь-якому куточку світу і він всюди буде розповідати про наше прекрасне приморське місто.

 

  У світі 21 населений пункт з такою назвою і лише одна наша українська Одеса є морським портом і увійшла в світову історію як вільне, прогресивне в усі часи місто.

 

  Одеса – така одна! Південна Пальміра пережила чуму і спрагу, окупацію і червоний терор. Одеса – місто-герой, адже воно завжди перемагає. Що б не трапилося, одесити все переведуть в жарт. Славетна історія цього мальовничого міста яскраво свідчить про те, що протягом понад двох століть вона створювалася гідними людьми.

 

  Від щирого серця хочу побажати Одесі і її жителям мирного неба, процвітання, фінансової стабільності, зміцнення хороших традицій та реалізації нових перспективних ідей».

 

 

Новости
Цитата дня

Звернення мера Одеси щодо оплати комунальних послуг

Коментує мер Одеси Геннадій Труханов

  • 25 июл, 10:47
Статьи

Одесса в ЮНЕСКО: новые возможности и высокая ответственность

В начале этого года исторический центр Одессы был включен в Список всемирного наследия ЮНЕСКО. Одесские архитектурные шедевры заняли важное место среди самых известных мировых объектов культурного наследия.

  • 05 дек, 12:23

Для украинских детей стартовала новаторская программа «Полет песни»

«Полет песни» — глобальная инициатива социализации украинских детей, вынужденных покинуть свои дома в результате вторжения России в Украину, с их сверстниками для обучения навыкам эмоционального интеллекта и грамотности.  

  • 20 мар, 12:45
Пресс-центр
Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Детско-юношеский футбольный клуб «Атлетик», Одесса

Новости партнеров

Реализация проектов благоустройства Одессы

Реализация проектов благоустройства Одессы

Строительная компания «Гефест»
Благотворительная организация «Фонд Бумбураса»
Правовая корпорация
Gastrobar Odessa